Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barkolovej náročné Vianoce: Chce vyžmýkať milenca!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Bude sa musieť bachnúť po vrecku! Priateľ jojkárskej moderátorky Eriky Barkolovej (32) - Rado (30), má čo robiť, aby uspokojil vianočné potreby svojej partnerky. Ako totiž plavovláska prezradila pre topky.sk, pod stromčekom rozhodne nechce nájsť maličkosť!

Najkrajšie sviatky v roku  sú tu. V súvislosti s nimi topky.sk vyspovedali moderátorku jojkárskej erotickej relácie Eriku Barkolovú. Ako sme sa od plavovlásky dozvedeli, ešte pár dní pred Štedrým dňom nemala nakúpené darčeky. Vedela už však, čím svojich blízkych obdaruje.

Jasno mala aj v otázke vlastného darčeku. „Priateľovi Radovi som povedala, že by som chcela kožuch. A on mi na to odvetil, že no jasné," s úsmevom nám prezradila, čo túži nájsť pod stromčekom. Takýto darček však rozhodne nie je lacná záležitosť. Najmä, keď chce Erika kvalitu a dobrú značku. Suma môže byť pokojne aj 3 000 € (90 tisíc korún). Dokonca i viac - v závislosti od toho, z akého zvieraťa kožušina pochádza. 

Čo sa však týka Barkolovej darčeku, treba podotknúť, že ešte predtým, než topkám priblížila svoje želanie, nezabudla povedať, že oveľa dôležitejšia je pre ňu rodinná pohoda. „Budem sa strašne tešiť, keď budeme pri stole ja, Rado, Paťa a Alexka. Materiálne darčeky nie sú také dôležité," znelo z jej úst. Uvidíme, či sa jej dnes splní všetko, po čom túži.

 

Sledujete TOPKY TV: Barkolová o darčekoch i o vianočných zvykoch!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu