Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mareš: Opúšťa manželku a deti na Štedrý deň!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (11)
Leoš Mareš

BRATISLAVA/PRAHA – Nepomáha! Manželka Leoša Mareša (33) si na Štedrý deň musí poradiť sama. Známa televízna tvár totiž ani počas sviatkov pokoja nebude doma. Už i tak dosť rozlietaný moderátor aj dnes odsúva rodinu na druhú koľaj.

Má to s ním ťažké! Moderátor Leoš Mareš si pred niekoľkými rokmi dobrovoľne vzal službu v rádiu na Štedrý deň a odvtedy znie éterom jeho ranná šou vždy aj 24. decembra. Nezmenilo sa to ani po svadbe a narodení jeho detí! Tento rok teda bude časť sviatočného dňa tráviť tiež za mikrofónom.

„Stala sa z toho tradícia, že dvadsiateho štvrtého vysielame, navyše nie do deviatej, ale do dvanástej. Máme dobrý pocit, že sme frajeri, že aj na Štedrý deň vysielame,“ prezradil nám. To však znamená, že jeho manželka Monika si doma musí poradiť sama. A príprava štedrovečerného stola popri dvoch malých synoch asi nie je jednoduchá.

Ako sme však zistili, tento rok to Leoš Monike poriadne vynahradí. Má pre ňu totiž pripravený superdarček. Prekvapenie nám síce neprezradil, ale o tom, že to bude niečo špeciálne, svedčia jeho slová. „Ten darček som zadal už strašne dávno, pretože bola potrebná dlhá príprava, dlho trvá, než sa ten darček urobí. Riešil som to už v lete, aby sa to stihlo do Vianoc,“ prezradil nám. Zdá sa, že Monika sa má naozaj na čo tešiť!

 

Sledujte Topky TV: Leoš Mareš o Štedrom dni a darčekoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu