Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRVÉ FOTO Zuzana Hajdu: Toto je môj poklad Elissa!

Zuzana Hajdu a jej Elissa. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Hajdu a jej Elissa.

BRATISLAVA – Ukázala nám ju! Exmoderátorka Zuzana Hajdu (33) pred vyše mesiacom porodila svoju vytúženú dcérku. Krátko po pôrode Elissu verejnosti ukazovať ešte nechcela, no teraz topkám poskytla jej fotografie. O dcérke nám, samozrejme, aj veľa vecí porozprávala.

Užíva si materskú! Zuzana Hajdu sa úplne oddala svojej dcérke Elisse. Už pre ňu neexistuje takmer nič iné na svete. „Elissa má rada pokoj, preto mám tichý režim na telefóne, ani veľmi nekomunikujem s ľuďmi,“ prezradila nám bývalá moderátorka, ktorú si teraz veľmi neužije ani jej manžel Mousty. „Nemôžem sa mu veľmi venovať, lebo malá plače, keď nemá moju pozornosť. Ale niečo za niečo. Elissa mi prináša radosť a je to stelesnená láska,“ vyznala sa nám Zuzana.

Ako sme sa dozvedeli, jej ratolesť spinká celú noc a v podstate je to veľmi pokojné a nenáročné bábätko. „Keď počuje môj hlas, chce sa dojčiť, hneď chce byť na prsiach, ale keď je s mojou mamou, nevyžaduje skoro nič,“ prezradila o Elisse šťastná mamička. Dokonca bábätko neprotestovalo ani pri dlhom fotografovaní. „Ona je šťastná, keď je holá, takže si to užívala,“ povedala nám exmoderátorka.

 

Fotografie malej Elissy si môžete pozrieť v našej

PRVÉ FOTO Zuzana Hajdu:
Zobraziť galériu (11)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu