Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUALIZOVANÉ Pôrod Zuzany Hajdu: Dva dni v bolestiach a potom... Museli zasahovať lekári!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (7)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA – Zuzana Hajdu (33) včera porodila svoje prvé dieťa – dcérku Elissu. Jej príchod na svet však nebol jednoduchý. Topky.sk vedia, čo sa dialo desať dní po plánovanom termíne pôrodu!

Bolo to komplikované! Zuzana Hajdu mala svoju dcérku, ktorú čakala s manželom Moustym Mahmudom, priviesť na svet už 4. apríla. Elissa sa však neponáhľala a v mamičkinom brušku si počkala ešte vyše týždňa. A bývalú moderátorku poriadne potrápila!

Podľa našich informácií ležala Zuzana Hajdu v nemocnici už dva dni pred narodením dcérky. „Mala silné kontrakcie, ale pôrodné cesty zostávali zavreté,“ prezradil nám náš dobre informovaný zdroj. Práve z tohto dôvodu museli lekári u Zuzany naplánovať cisársky rez. A ten musel byť vykonaný čo najskôr! „Pôvodne mala ísť na sálu v utorok o jedenástej, náhle sa to však okolo deviatej zmenilo a odviezli ju tam hneď,“ dozvedeli sme sa.

Okrem komplikácií pred pôrodom si však Zuzana zažila chvíle strachu aj pred samotným otehotnením. Len mesiac pred počatím svojej dcérky totiž podstúpila onkologickú operáciu, ktorá mala zabrániť vzniku zničujúcej rakoviny. Keby tento problém odhalili lekári neskôr, Zuzana by pravdepodobne prišla o možnosť mať deti. Našťastie všetko dobre dopadlo a včera sa jej narodila vytúžená dcéra Elissa. „Má 3,690 kg a 52 cm a je strašne zlatučká. Má čierne vlásky,“ pochválila sa nám v esemes správe dnes ráno šťastná mamička. Bývalá moderátorka však bude musieť kvôli predchádzajúcim problémom postúpiť ešte cytologickú kontrolu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu