Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Premena porotkyne Rolins: Z polonahej čertice puritánska školáčka!

Dara Rolins má rada extrémy Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins má rada extrémy

BRATISLAVA – Žena mnohých tvárí! Presne takto by sa dala nazvať porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar – Dara Rolins (37). V nedeľu odvážne provokovala sexi outfitom, v pondelok stavila na imidž „dievčaťa od susedov.“

Pri príležitosti mikulášskeho sviatku sa v siedmom finálovom kole objavila speváčka v outfite čertice. Odhalené bruško, chrbát a provokujúce vnady vykúkali spod topu, ktorý tvorilo iba zopár červených pierok. Tie zakrývali naozaj len to nevyhnutné a polonahá blondínka v červenom privádzala mnohých do varu.

V pondelkovom vyraďovaní však nastala zmena! Speváčka neočakávane stavila na decentnosť. Džínsy a top bez výstrihu pôsobili na nej pomerne konzervatívne. Čo Dare dodávalo výraz „slušáčky“, bola bezpochyby aj zmenená farba vlasov. Ich tmavší odtieň spravil z výraznej pop divy nenápadnú šedú myšku.

Po prenose sme si ale všimli, že do Darinho auta nasadá nejaká blondína. A bola to opäť ona! Vyzerá to tak, že chamelónka Rolins sa svojej blonďavej hrivy len tak ľahko nevzdá. Asi chce len svojimi extrémnymi prevlekmi ukázať, že jej to pristane vo všetkých podobách.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu