Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Neskutočne drzý a rasistický Habera: Uráža všetkých okolo seba!

Habera urazil thajskú masérku, ktorá mu stála za chrbtom. Zobraziť galériu (2)
Habera urazil thajskú masérku, ktorá mu stála za chrbtom.

BRATISLAVA - Neštíti sa ničoho! Spevák a porotca Česko Slovenskej SuperStar Pavol Habera (47) to v nedeľňajšom priamom prenose opäť prehnal so svojou úprimnosťou. Drzými rečami pobúril nielen divákov v sále, ale aj tých pri televíznych obrazovkách.

Mal by zvažovať, čo povie! Spevák Paľo Habera je známy svojou úprimnosťou. Problémom však je, že to s ňou občas prepískne. A to sa mu stalo aj túto nedeľu počas mikulášskeho finálového večera, kedy od štábu dostali porotcovia ako darček thajskú masáž. Moderátor Leoš Mareš štvorici odborníkov počas priameho prenosu oznámil, že ju dostanú hneď. Jediný, kto sa tomu nepotešil, nezavtipkoval a priznal, že na ňu chuť nemá, bol práve Habera.

Po príchode masérov a masériek s exotickým thajským výzorom slovenský porotca verejne a bez hanby urazil jednu z nich. „Ja som sa nepozrel ešte dozadu a nechcem to ani vidieť,“ povedal Paľo, keď ho snímala kamera. V tom sa zbadal na obraze. „A už to vidím. No zbohom,“ poznamenal na adresu Thajčanky, ktorá ho masírovala. Hoci diváci v sále najskôr vybuchli smiechom, potom začali nesúhlasne šomrať. Takto verejne uraziť niekoho, a ešte k tomu ženu, nedokáže len tak hocikto. Habera sa zrejme riadi známym tvrdením: Čo na srdci, to na jazyku. Paľo, niekedy je však mlčanie zlato!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu