Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rihanna ukázala, čo má pod sukňou: Nohavičky a otrasnú celulitídu!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna

LONDÝN - A je to vonku! Strašiak miliónov žien po celom svete v podobe pomarančovej kože už neobchádza ani stehná čokoládovej krásky Rihanny (21). Tá totiž v podnapitom stave ponúkla paparazzom hneď niekoľko zaujímavých pohľadov - spredu nohavičky a zozadu celulitídu!

Zažiarila a zhasla priebehu jedinej noci! Presne tak dopadla barbadoská speváčka, ktorá to tento týždeň roztočila na pódiu v britskej metropole. Fanúšikov priviedla do varu nielen skladbami z dlho očakávaného albumu Rated R, ale aj osvedčenými hitmi ako Don't Stop The Music, Disturbia a Umbrella. Jej famózne vystúpenie, ktorého online prenos zabezpečila spoločnosť Nokia, však malo nečakanú dohru po after-párty v nočnom klube Mahiki. Táto šou už totiž bola z celkom iného súdka!

Príjemne naladená Rihanna si svižné tempo udržiavala aj pri pití alkoholických drinkov. Práve ich zásluhou však na odchode zápasila s nemalými problémami pri nastupovaní do limuzíny, pričom sa nevyhla poriadnym prešľapom. Nahodená v superkrátkych oranžových šatách s hlbokým výstrihom pri tackavých pohyboch ukázala totiž viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Striehnuci fotografovia tak odišli s bohatým úlovkom - so zábermi speváčkinej spodnej bielizne a zahanbujúcej pomarančovej kože.

Prekvapujúce zábery uverejnil na svojej webovej stránke aj britský denník Daily Mail. O ich pravosti by sa však dalo pochybovať, a to hneď z dvoch uhlov pohľadu. Rihanna je na takúto výraznú celulitítu príliš mladá a pri svojich energických šou má na javisku pohybu naozaj až-až. Je teda celkom možné, že nohy popovej hviezdy sú stále neuveriteľne sexi a celá záležitosť je výsledkom fotomontáže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu