Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Provokatívna Rihanna: Nahé prsia pod ostnatým drôtom!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna

LOS ANGELES - Nebezpečná, provokujúca, masochistická a hlavne svojsky sexi! Presne takto vyzerá nová tvár populárnej speváčky Rihanny (21), ktorá prichádza s debutovým singlom z čerstvého albumu. Hru so smrťou rozohrala na hrane erotiky a poriadnej bolesti!

Barbadoská kráska sa po takmer ročnej prestávke opäť vracia na výslnie hudobného neba, kam jej má pomôcť zbrusu nový projekt. V poradí štvrtý štúdiový album nesie názov Rated R a už prvé zábery naznačujú, že šťavnatý podtón ani tentoraz chýbať nebude. Prvá oficiálna skladba sa totiž volá Russian Roulette a Rihanna sa na promofotografiách k nej naozaj odviazala.

Sťahujúci korzet, no iba pod hranicu ženských predností. Provokatívna páska cez oko, no s výrezom pre dokonalé vizuálne spojenie. Čokoládová kráska fanúšikov opäť nesklamala a pred objektívom vytasila celkom nahé poprsie. Výsledok fotenia však ešte okorenila sado-maso zbraňou tvrdého kalibru - zdanlivo sa nechala omotať ostnatým drôtom!

Provokatívna Rihanna: Nahé prsia
Zobraziť galériu (10)

Debutový singel pre Rihannu napísal spevák Ne-Yo, ktorý si na plecia zobral aj úlohu producenta. Za sebou už majú nejednu vydarenú spoluprácu a v brandži sa poznajú tri roky. Ne-Yo sa totiž u svojej kolegyne výborne zapísal v roku 2006, keď pre ňu pripravil hit Unfaithful. K piesni Russian Roulette, ktorá oficiálne vyjde 23. novembra, je už nachystaný aj videoklip. Režíroval ho Anthony Mandler a premiéru by mal mať v hlavnom vysielacom čase na televízne stanici ABC.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu