Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok! Bitkár Brown to hrá na citlivého...a chce späť Rihannu!

Rihanna a Chris Brown Zobraziť galériu (9)
Rihanna a Chris Brown

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Žeby Chris Brown predsa len mal nejaké svedomie? Zdá sa, že robí všetko čo môže, aby Rihannu aj fanúšikov presvedčil, že to tak je. Tentokrát však nevsadil na silu svojich pästí, ale na nežnú romantiku. Chris, naozaj si myslíš, že ti niekto uverí?

„Pre chalanov: prejaviť city z vás nespraví slabochov...ÚPRIMNOSŤ VÁS SPRAVÍ SILNÝMI.“ Takto znie jeden z najnovších statusov Chrisa Browna na jeho twitter stránke. Od muža, ktorý tento rok doslova dobil svoju priateľku znejú tieto slová ako ťažká irónia. K tomu zverejnil aj video zostrihané zo spoločných záberov jeho a Rihanny ešte v čase, keď spolu tvorili pár. Názov piesne je viac ako jednoznačný – The Way We Used to Be (Akí sme boli).

Žeby takto Chris opäť žiadal o odpustenie – a to nielen Rihannu, ale aj fanúšikov? Takmer by sa tomu dalo uveriť. Ale naozaj len takmer. Asi totiž nebude náhoda, že už zajtra má MTV premiérovať jeho najnovší videoklip k singlu I Can Transform Ya. Imidž násilníka, ktorý bije ženy na obľúbenosť jeho hudby určite nemá dobrý vplyv. A tak zrejme poslúchol rady svojho marketingového poradcu a opäť pripomenul ako ho celý incident mrzí. Dúfajme, že Rihanna si spomenie na svoju namodralú tvár z februára tohto roku a jeho snahy odbaví ťažkou ignoranciou. Samotný Chris sa k nej bližšie ako na sto yardov pre súdny príkaz priblížiť nemôže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu