Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Misska zo sex VIDEA dostala Larryho Kinga do úzkych!

Larry King a Carrie Prejean Zobraziť galériu (2)
Larry King a Carrie Prejean

LOS ANGELES – Nezľakne sa nikoho! Keď si niekto myslí, že s touto blond krásavicou sa dá zahrávať, je na veľkom omyle. Kontroverzná Miss Kalifornia Carrie Prejean (22) v priamom prenose bez rešpektu zotrela aj mediálneho mogula Larryho Kinga!

Ak si Larry myslel, že sa od najznámejšej americkej miss súčasnosti dozvie viac o tom, prečo zavrhla žalobu na organizátorov súťaže Miss Kalifornia (a či bolo príčinou jej sex video), veľmi sa mýlil. Carrie Prejean totiž nemá rešpekt ani k jeho autorite. „Správaš sa nevhodne, Larry, naozaj,“ povedala mu v priamom prenose a odmietla prezradiť čo i len slovíčko o dohode a o tom, čo ju k nej viedlo. Vrcholom bolo, keď si dala dole mikrofón a chcela vysielanie opustiť! Tento incident je len špicom všetkých problémov, ktoré má na konte.

Misske, ktorá sa preslávila tým, že pre svoju vieru neuznáva manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, totiž organizátori súťaže Miss Kalifornia odobrali jej korunku! To Carrie poriadne nasrdilo, nezaváhala a podala žalobu – okrem iného za náboženskú diskrimináciu. Zdalo sa že miliónový spor bude dlho živiť prvé stránky denníkov. Preto mnohých ľudí šokovala dohoda, podľa ktorej problémová misska nedostane takmer nič. Prečo to zrazu vzdala? To sa chcel dozvedieť Larry King vo svojej show. Príčinou jej zmierlivosti bolo údajne sexuálne video v rukách jej protistrany.

Silne nábožensky založená a zásadová misska by vďaka nahrávke v očiach svojich fanúšikov padla na samé dno! Carrie existenciu sexuálneho videa, ktoré natočila pre svojho bývalého priateľa, priznáva a označila ho za najväčší omyl svojho života. Zrejme však spraví čo môže, aby sa na verejnosť nedostalo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu