Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga zložila masku: Takto vyzerá v skutočnosti!

Lady Gaga Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga

BRAUNSCHWEIG - Konečne ukázala svoju pravú tvár! Americká speváčka Lady Gaga (23) cez víkend prekvapila nemeckých fanúšikov, keď sa pred televíznymi obrazovkami objavila bez šialených kreácií na hlave. Pôsobivým výstrihom a "prirodzenou" krásou doslova vyrážala dych!

Hoci je v šoubiznise známa bizarným zmyslom pre módu a odstrašujúcimi doplnkami, pre nemeckú šou Wetten Dass...? urobila výnimku. Do štúdia síce zavítala s veľkými tmavými okuliarami, no tie si ihneď po príchode zložila z tváre. Lady Gaga tak divákom výnimočne ponúkla pohľad na  svoju prirodzenejšiu vizáž, ktorý vôbec nebol na zahodenie.

Bez klobúka, závoja, masky, desivej parochne a iných úprav nechala hudobná diva vyniknúť svojim krásnym mandľovým očiam a žiarivo bielemu úsmevu. Výraznejšie líčenie a umelé riasy boli totiž v sobotu večer tým jediným, za čo "schovala" svoj skutočný zovňajšok.

O niečo viac sa však Lady Gaga vybláznila pri výbere outfitu, ktorý zladila do jedinej - čiernej - farby. V korzete odhaľujúcom dekolt a v lesklých čižmách nad kolená pôsobila sexi, no neodpustila si typickú dávku extravagancie. Tú predviedla nohavicami, ktoré jej od tela odstávali v 90-stupňovom uhle.

Pôvabná Newyorčanka v talkšou prezradila čo-to o prípravách na svetové turné, ukázala prvé zábery z videoklipu k singlu Bad Romance a pochválila sa tetovaním na ľavej ruke. To totiž obsahuje slová básne z pera práve nemeckého umelca, Rainera Mariu Rilkeho.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu