Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Celebrity si uťahovali z Lady Gaga: Strašili v jej "maske"!

Celebrity prezlečené za iné celebrity Zobraziť galériu (6)
Celebrity prezlečené za iné celebrity

LOS ANGELES - Poriadne sa odviazali! Známe tváre šoubiznisu na tohtoročnom Halloweene prevetrali zbrusu nové kostýmy, pri výbere ktorých im nechýbala fantázia a štipka humoru. Lady Gaga so širokými ramenami a chlpatými rukami? Áno, aj takéto masky sa vybrali na párty!

 

 

 

Celebrity si uťahovali z
Zobraziť galériu (6)
O úsmev na tvárach mnohých celebrít sa postaral známy blogger Perez Hilton. Hoci na svojej stránke ich denne zosmiešňuje, pre nápaditý kostým ho hviezdy v poslednú októbrovú noc milovali. Perez si totiž vzal na mušku speváčku Lady Gaga a v Hollywoode prikvitol v minišatách s notoricky známymi trblietavými trojuholníkmi. Čerešničkou jeho outfitu bola blonďavá parochňa - Lady Gaga bez mašle z vlasov by predsa nemala ten správny šmrnc!
Celebrity si uťahovali z
Zobraziť galériu (6)
Nápad prezliecť sa za inú celebritu tento rok dostala aj čokoládová modelka Tyra Banks. V istej šou sa divákom predviedla v zelených šatách s čiernymi dlhými vlasmi a výrazne väčšími prsiami. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej spoločnosť nerobili dve obrovské makety s postavami Khloe a Kourteney Kardashianových. Pri tomto pohľade bolo každému hneď jasné, že Tyrinou maskou je Kim Kardashian.
Celebrity si uťahovali z
Zobraziť galériu (6)
Napriek tomu, že len pred dvoma týždňami porodila dcérku, usporiadanie 10. ročníka svojej halloweenskej párty zvládla na jednotku. Modelka Heidi Klum sa vo skvelej forme nahodila do outfitu čierneho havrana. Rovnaké garde jej robil manžel Seal, ktorý mal ako vtáčiu nôžku žltú rukavicu.
Celebrity si uťahovali z
Zobraziť galériu (6)
S vtipným nápadom v sobotu v noci zahviezdila dvojica v zložení Kelly Osbourne a mladší frajer Luke Worrall. Ako rozliate vajce (alevo volské oko?) a kúsky chrumkavej slaninky pôsobili naozaj chutne. Doslova.
Celebrity si uťahovali z
Zobraziť galériu (6)
Mierne sklamanie prišlo v podobe bieleho páru Paris Hilton a Douga Reinhardta. Hotelová dedička v kostýme kabaretnej tanečnice z Las Vegas nebola na zahodenie, no jej partner vyzeral pomerne odstrašujúco. S krídlami víly a mašľou vo vlasoch vyznel detinsky. Pri pohľade na jeho čierne tenisky nie je ťažké si domyslieť, že outfit si zháňal na poslednú chvíľu.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu