Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga: Na večeru si vyšla takmer nahá!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

LONDÝN - Nepozná hranice! Zdalo by sa, že Lady Gaga (23) už v oblasti módy naozaj nemá čím prekvapiť. Opak je však pravdou! Jej najnovší outfit z čipky dokonale vystihuje rozprávková fráza „oblečená-neoblečená“. To si naozaj môže dovoliť len ona!

Keby sa extravagantná speváčka vybrala do striptízového klubu, azda by sa od nej podobná kreácia dala čakať. Okrem miniatúrnej čiernej spodnej bielizne – vrátane maličkých tango nohavičiek – ju zahalili už len sieťované pančuchy a viac ako trochu priehľadná čipka. To, čo zabudla pri obliekaní, sa snažila dobehnúť veľkosťou slnečných okuliarov. Tie jej totiž zakrývali polovicu tváre. Žeby sa výstredná umelkyňa za svoj nahý zadoček predsa len trochu hanbila?

Speváčka hitov Poker Face či Paparazzi sa takto nevymódila ani do Moulin Rouge ani do cirkusu – práve naopak. Išla si dať obyčajnú večeru do reštaurácie Balans v londýnskej štvrti Soho. Lady Gagu už v tomto podniku poznajú - keď sa nachádza v Londýne, rada si tam zájde. A hoci nie každý sa pri jedle rád díva na holý zadok – hoci aj „hviezdny“, dá sa predpokladať, že majiteľom jej extravagancia či exhibicionizmus nevadí, ba skôr naopak. Veď čo môže byť lepšia reklama ako nahá Lady Gaga?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu