Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šok: Lady Gaga bez mejkapu... Hotová tmavovlasá katastrofa!

Lady Gaga pred rokmi a dnes Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga pred rokmi a dnes

LOS ANGELES - Nenápadné líčenie, tmavé vlasy a jednoduchý outfit! Takto sa snažila preraziť americká speváčka Lady Gaga (23) v časoch, keď začínala kariéru v malých kluboch. Hoci dnes vyzerá ako extravagantná sexbomba, kedysi by sa za ňou na ulici nikto neobzrel!

Spevácka hviezda, ktorá v občianskom preukaze nosí meno Stefani Joanne Angelina Germanotta, svoje umelecké sklony a lásku k hudbe prejavila už v útlom detstve. Na klavíri hrala ešte skôr, ako začala vôbec chodiť do školy, pričom svoju prvú baladu napísala v úctyhodných trinástich rokoch. O pár mesiacov neskôr už stála na pódiu za mikrofónom, kde odštartovala plnenie veľkých snov o celosvetovom úspechu.

Roky v šoubiznise sa na Lady Gaga podpísali v podobe provokujúceho imidžu. Jej povinnou výbavou sa stala blond hriva a dráždivé kostýmy, ktoré zakaždým potešia oči nejedného mužského fanúšika. Ktovie, či si však samotná hviezda ešte spomína, s akým zovňajškom do sveta hudby vstupovala. Vtedajšia sivá myš totiž so súčasnou bohyňou sexepílu nemá takmer vôbec nič spoločné.

Zábery z minulosti potvrdzujú, že speváčka sa do povedomia verejnosti pokúšala zapísať ako nekomplikované dievča milujúce spev a svoje klávesy. Publiku sa prihovárala za podpory kapely prirodzenosťou, ktorá v tom čase spočívala v nepatrnom množstve mejkapu a v dlhých hustých vlasoch hnedej farby. Splývajúc v dave nádejných hviezd možno ani ona sama netušila, že o pár rokov sa stane popovou špičkou a doslova neprehliadnuteľnou...







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu