Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žitný opäť v bolestiach: Hospitalizácia!

Rastislav Žitný Zobraziť galériu (7)
Rastislav Žitný

BRATISLAVA – Musel pod nôž! Moderátor Rasťo Žitný (32) sa včera podrobil náročnej operácii v bratislavskej nemocnici na Kramároch. Absolvoval tam ďalší zo série chirurgických zákrokov.

Bývalá televízna hviezda nie je zdravotne v poriadku. Podľa našich zistení podstúpil včera bývalý markizák operáciu v bratislavskej nemocnici. Ako sme sa dozvedeli, chirurgovia sa mu snažili predĺžiť pravú dolnú končatinu, ktorá utrpela počas minuloročnej autonehody značné poškodenie. Nedokázal ňou poriadne hýbať.

Ohľadom Rasťovho zdravotného stavu sme sa informovali u hovorkyne nemocnice Ruth Geržovej. Dozvedeli sme sa od nej len to, že „pán Žitný si neželá, aby vyšli najavo nejaké informácie ohľadom jeho hospitalizácie.“

Dopravná nehoda v obci Rohožník, ktorú Rasťo Žitný spôsobil, mala katastrofické následky. Vo veľkej rýchlosti autom vrazil do rodinky idúcej na bicykloch. Túto zrážku neprežil malý päťročný chlapec Tomáško Žilavý, ktorý zomrel po prevoze do nemocnice. Súdny proces spojený s touto kauzou je ešte stále otvorený. Verdikt za to, čo moderátor spôsobil, nebol zatiaľ vyrieknutý.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu