Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zasnúbený Puskailer: Abbie, on si ťa nevezme!

Thomas Puskailer so snúbenicou Abbie. Zobraziť galériu (5)
Thomas Puskailer so snúbenicou Abbie.

BRATISLAVA – Do svadby sa nehrnie! Thomas Puskailer (28) vstúpil do Česko Slovenskej SuperStar ako zasnúbený muž. S priateľkou Abbie Guilding (25) chodí už štyri roky. Ako sa však podľa jeho vyjadrení zdá, príliš veľa to pre neho neznamená.

Thomas Puskailer už na kastingu SuperStar očaril porotkyne najmä svojím výzorom. Veď si od nich hneď v úvode vyslúžil prezývku Ken. Podobne pôsobí aj na diváčky pred televíznymi obrazovkami, ktoré ľutujú, že je Puskailer zasnúbený. Prsteň na jeho ruke však zrejme ešte nič neznamená!

Thomas chodí s priateľkou Abbie už štyri roky, preto sme sa ho spýtali na svadbu. A prišli výhovorky! „Viete, nie sú peniaze,“ povedal nám Londýnčan, ktorý sa netají tým, že sa zatiaľ vie uživiť len veľmi ťažko.

Práve preto sa prihlásil do Česko Slovenskej SuperStar – aby sa zviditeľnil a zarábal lepšie peniaze. A možno aj získal prvé miesto, ku ktorému patrí výhra sto tisíc eur. Bola by v tomto prípade veľká svadba?! „Hmmm, to by bolo až neskôr,“ odsunul sobáš na vedľajšiu koľaj. Pri týchto slovách dokonca veľavravne mávol rukou, akoby šlo o niečo úplne nepodstatné.

Zdá sa, že s Puskailerovym vzťahom to nakoniec nie je až také vážne. Vek na ženenie už spevák má, aj jeho vzťah trvá dostatočne dlho, preto je zvláštne, že svadbu takto odmieta. Žeby sa nakoniec Abbie nedočkala?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu