Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brad Pitt opäť pokúša osud: Tajne sa stretol s Jennifer Aniston!

Brad Pitt a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (11)
Brad Pitt a Jennifer Aniston

NEW YORK - Nedá si pokoj! Aj keď odvtedy, čo Brad Pitt (45) ukončil manželstvo s Jennifer Aniston (40), ubehli štyri roky, dvojica na seba stále nedokáže zabudnúť. Dráma v podobe milostného trojuholníka pokračovala tajnou schôdzkou v hoteli. Čo sa medzi nimi odohralo?!

Americký herec sa so svojou ex-manželkou stretol počas nedávneho pobytu v New Yorku. Ich "rande" prebiehalo za prísne tajných okolností v miestnom hoteli, kde bývalý pár spolu strávil celú hodinu. Túto informáciu sa podarilo vypátrať magazínu Grazia, podľa ktorého všetko zinicioval práve Brad - z prekvapenej Jennifer si vraj bez drzosti urobil bútľavú vŕbu!

Hollywoodsky fešák v roku 2005 ukončil svoje manželstvo pre mladšiu Angelinu Jolie, s ktorou momentálne prežíva veľmi kritické obdobie. Jeho zúfalstvo zašlo až tak ďaleko, že súčasné partnerské problémy má odvahu riešiť s bývalou ženou. Jennifer, ktorej bolo pred štyrmi rokmi aférou okolo dvojice Brangelina najviac ublížené, teraz paradoxne malo na pleciach ležať riešenie nezhôd vo vzťahu jej ex-manžela.

Podľa zdroja spomínaného magazínu hviezda sitkomu Priatelia navštívila Brada v hoteli Essex House: "Prišla za ním do jeho hotelového apartmánu pár hodín po tom, čo spolu hovorili. Brad s Jen preberal svoje emocionálne rozpoloženie, čo vzhľadom na ich minulosť nie je voči nej celkom fér."

Filmový hrdina sa schôdzky s Jennifer domáhal prostredníctvom svojej matky Jane, ktorá si je s bývalou nevestou stále veľmi blízka. Hoci sa Brad pokúšal svoju niekdajšiu lásku zaťažovať problémami s Angelinou, ona ho vraj veľmi rýchlo uzemnila. Jasne mu totiž dala najavo, že nestojí ani o najmenší podiel viny na ich rozchode a odporučila mu, aby svoj vzťah ešte nehádzal za hlavu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu