Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Angelina Jolie túži po ďalšom dieťati, Brad má však inú predstavu!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie

DAMAŠK - Stále nemá dosť! Angelina Jolie (34) opäť uvažuje o adopcii. K trom vlastným a rovnakému množstvo adoptovaných detí by už čoskoro mohol pribudnúť ďalší súrodenec.

Jej manžel Brad Pitt však z tejto iniciatívy nie je veľmi nadšený. Ako sa Angelina rozhodne? Bude jej prednejší osud opusteného dieťaťa alebo manželstvo?

Herečka našla záľubu v pomoci druhým. Okrem veľkého množstva súkromných charitatívnych aktivít je zároveň aj veľvyslankyňou OSN pre utečencov. Práve túto úlohu berie veľmi zodpovedne. Nedávno, spoločne s manželom a dvojičkami, navštívila utečenecký tábor v Damašku. V dlhých bielych šatách vyzerala ako anjel. Takmer hodinu sa s deťmi hrala a rozprávala. „Bola veľmi dojatá. Detí sa stále dotýkala, aby vedeli, že ich osud pre ňu nie je ľahostajný,“ vyjadril sa zdroj pre Daily Star Sunday.

 

Angelina Jolie túži po
Zobraziť galériu (9)

Takéto návštevy v nej stále prebudia chuť pomáhať. Sama nevylúčila, že sa pohráva s myšlienkou vziať si ďalšie dieťa. „Milujem deti, vždy som chcela mať veľkú rodinu,“ zverila sa médiám. No do výchovy takého množstva detí má čo povedať aj Brad. A tomu sa celá myšlienka s adopciou až tak nepozdáva. Obáva sa najmä toho, aby Angelina neprestala pracovať. Už dávnejšie sa nechala počuť, že by s tým nemala ani najmenší problém, ak by si to vyžadovali jej deti. Z krásnej pestovanej ženy by sa stala domáca pani vo vyťahaných teplákoch a bez mejkapu. Brada musí táto predstava skutočne privádzať do šialenstva.

Hriešne krásna Angelina by mala potlačiť svoju neovládateľnú túžbu pomáhať. Brad ju zatiaľ podporuje, spoločne navštevujú odľahlé kúty zeme, aby na vlastné oči videli nekonečnú biedu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu