Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúci pohľad: Brad je po rozchode s Angelinou zanedbaný ako bezdomovec!

Brad Pitt Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt

SAN SEBASTIAN - Poznať na ňom chýbajúcu ženskú ruku! Z hollywoodskeho sexsymbolu sa pravdepodobne aj vďaka nešťastnému partnerskému životu pomaly stáva troska, ktorá o seba vôbec nedbá. Brad Pitt (45) medzi fanúšikov dorazil zarastený a s mastnými vlasmi!

Fámy o novej vlne vážnej krízy vo vzťahu Brada a jeho polovičky Angeliny Jolie na verejnosť prenikli len nedávno, no už sa na ňom stihli poriadne podpísať. Minulý týždeň totiž magazín InTouch informoval o tom, že prominentná dvojica sa definitívne rozišla a ich spolužitie v čerstvo kúpenej francúzskej rezidencii s 35 izbami je viac ako napäté. Každý z nich obýva iné krídlo zámku, večer spolu neprehovoria a krásna herečka svojho partnera dokonca ponižuje pred služobníctvom.

Brad svoje trápenie v láske údajne utápa v alkohole a zrejme to na ňom už začína byť aj vidieť. Začiatkom víkendu sa totiž objavil na otvorení 57. ročníka najstaršieho a najprestížnejšieho filmového festivalu v španielsky hovoriacom svete. S režisérom Quentinom Tarantinom prišiel do severného Španielska predstaviť svoju najnovšiu snímku Nehanební bastardi vo veľkom štýle, no s imidžom, na ktorom si priveľmi záležať zaručene nedal.

Množstvo paparazzov, zástupy fanúšikov túžiacich po autograme, svetlá reflektorov, červený koberec, tlačová konferencia. Pyrenejský polostrov privítal amerického herca so všetkou slávou a pozornosťou, no ten sa im odvďačil neumytými vlasmi a dlhou šedivou bradou. A hoci aspoň neskoro večer si na premietanie filmu obliekol vkusný oblek, podarilo sa mu šokovať po druhý raz. Pri pohľade na čierne topánky s bielymi iniciálami jeho mena (BP) sa totiž aj zarastená tvár javí ako obyčajný rebelantský kúsok.

Šokujúci pohľad: Brad je
Zobraziť galériu (9)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu