Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sexica Majerníková: Odkopla milenca kvôli SuperStar?!

Karolína Majerníková Zobraziť galériu (4)
Karolína Majerníková

BRATISLAVA - Čerstvý rozchod! Topky.sk zistili, že sympatická Košičanka Karolína Majerníková (25) iba nedávno ukončila vzťah so svojím priateľom. V jej okolí sa vynárajú špekulácie, či za tým nie je jej účinkovanie v Česko Slovenskej SuperStar.

Keď sme sa Karolíny po semifinálovom kole spýtali, či má priateľa, potvrdila naše informácie o tom, že je sama. „Momentálne nikoho nemám.“ Ako vidno na našich záberoch, tieto slová sa jej nehovorili príliš ľahko. Dôkazom môže byť aj fakt, že Karolína sa o citlivej téme nechcela vôbec rozprávať. „Ja si svoje súkromie nechám pre seba,“ odbila nás známou frázou. Jediné, čo ešte o rozchode povedala, bolo, že je to čerstvá záležitosť.

Počas včerajšieho Karolíninho vystúpenia to však vyzeralo tak, že si celkom užíva to, že je nezadaná. Nahodená v sexi legínach nerajcovala iba pánov prítomných na prenose, ale aj divákov pred televíznymi obrazovkami. „Cítil som sa ako v Moulin Rouge,“ okomentoval Habera jej výkon, ktorý bol podľa neho ako vystrihnutý zo striptízového klubu. Karolína nám však po prenose povedala, že sa s názorom porotcovského "kata" nestotožňuje. „Táto pieseň bola energická, vábivá. Cítila som z toho takú energiu, mala som z toho radosť, tanec išiel automaticky,“ odôvodnila svoje sexi vlnenie, ktoré predviedla počas prednesu skladby Sway od Pussycat Dolls. A ktovie, možno chcela zvodným vystúpením iba ukázať bývalému, o čo prišiel.

Sledujte TOPKY TV: Karolína Majerníková hovorí o svojom vystúpení a vzťahu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu