Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zdrvená Jessica Biel: Od Justina dostala kopačky... Cez telefón!

Justin Timberlake a Jessica Biel Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake a Jessica Biel

LOS ANGELES - Zostalo jej len zlomené srdce a oči pre plač! Americká herečka Jessica Biel (27) sa po takmer trojročnom vzťahu s Justinom Timberlakeom (28) dočkala nepríjemného prekvapenia. Frajer ich lásku ukončil jediným telefonátom a už sa opäť obzerá po ďalších pipkách!

Šokujúcu informáciu o rozchode prominentnej dvojice priniesol na svojich stránkach magazín Us Weekly. Ten citoval ich spoločného priateľa, podľa ktorého Justin o stroskotaní vzťahu s hollywoodskou kráskou povedal svojim známym iba stručné "je koniec". Zároveň sa však priznal, že túto kapitolu milostného života uzavrel nanajvýš arogantným a necitlivým spôsobom - prostredníctvom telefonátu.

Prekvapujúcim na celej udalosti je aj fakt, že táto rana zasiahla Jessicu ako blesk z jasného neba už pred mesiacom. A zatiaľ čo ona sa s rozchodom nedokáže zmieriť, jej frajer už stihol poobháňať zopár kočiek vo svojom okolí.

Justin si tento mesiac vyhodil z kopýtka počas newyorského týždňa módy a podľa slov spomínaného priateľa sa po celý čas správal ako single zvodca: "Justin bol očividne na love." Spevák si užil aj začiatkom septembra v istom klube, kde provokujúco tancoval s dlhonohou blondínou v čiernych minišatách. V jednom okamihu sa vraj dokonca otočil na svojho kamaráta a zakričal mu "Och, môj Bože!"

Viaceré zdroje tvrdia, že herečka rozchod popiera a odmieta ho akceptovať. Či ide o definitívny koniec vraj nie je jednoduché určiť už len kvôli tomu, že ich vzťah dlhšie pripomína jazdu na horskej dráhe: "Neexistuje spôsob, ako zistiť, či je to odlúčenie natrvalo, pretože ich vzťah je raz chladný a inokedy ohnivý."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu