Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Siposová v Rádiu Fresh: Po negatívnych reakciách samovraždu nespácham!

Lucia Siposová v Rádiu Fresh a v Paneláku. Zobraziť galériu (9)
Lucia Siposová v Rádiu Fresh a v Paneláku.

BRATISLAVA – Ďalší presun! Lucia Siposová (28) z jojkárskeho Paneláku mieri do markizáckeho Rádia Fresh. Po neúspechu pôvodného projektu pod jednoduchým názvom Rádio je jeho nová hviezda pripravená aj na negatívne reakcie.

Bude vynovené Rádio úspešné?! To je otázka, ktorá trápi tak vedenie Markízy, ako aj divákov, ktorí by si chceli pozrieť kvalitný seriál. Televízia vymenila realizačný tím a posily prídu aj z hereckej strany. Topky.sk zistili, že novou hlavnou hrdinkou bude Lucia Siposová.

„Lucia hrá Zuzu, ktorá uteká pred vlastnou minulosťou, pred láskou a následkami svojich činov,“ prezradila Jana Skořepová, kreatívna producentka seriálu Rádio Fresh. Zuzana je s Rádiom Fresh spojená cez svoju sestru – spíkerku Aniku Nagyovú. Tú hrá Michaela Majerníková.

Práve Majerníková bola hlavným dôvodom, prečo sa Lucia o túto úlohu uchádzala. „Najviac ma zaujalo, že tam hrá Miška Majerníková, lebo je to moja veľmi dobrá kamarátka. Zo začiatku sa mi to nepáčilo, ale zmenil sa tím a moja postava je pomerne komediálna, takže sa pri tom zabávam,“ povedala nám Siposová.

Prejsť však zo sledovaného Paneláku do zatracovaného Rádia sa môže zdať ako nepochopiteľný čin. Lucia však zrejme nemala na výber – v Jojke s ňou už nerátali. „Postava Vierky z Paneláku už odišla, takže je normálne, že Lucia zvážila novú ponuku,“ okomentovala Siposovej prestup hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová.

Topky.sk preto od Lucie zisťovali, či nemá obavy, že Rádio Fresh bude rovnako neúspešné, ako jeho predchodca s názvom Rádio. „Vždy prídu negatívne reakcie, nás hercov neustále niekto kritizuje. Ja si to však nepripúšťam do takej miery, že by som kvôli tomu páchala samovraždu,“ tvrdí herečka. Nechajme sa teda prekvapiť, ako nové Rádio Fresh príjmu diváci.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu