Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská herečka tajila tehotenstvo: Už stihla aj porodiť!

Michaela Majerníková porodila syna Matúša. Zobraziť galériu (6)
Michaela Majerníková porodila syna Matúša.

BRATISLAVA - Ďalšia šoubiznisová mamina! Michaela Majerníková (31), známa z markizáckeho Rádia či filmu Eštebák, sa teší zo svojho prvého dieťaťa. Herečke sa podarilo celých deväť mesiacov tajiť, že je v radostnom očakávaní. Svojmu partnerovi porodila 18. októbra syna. Zaujímavé je, že sa jej podaril ututlať ešte aj príchod bábätka na svet.

Ďalší prírastok! Topky.sk zistili, že čerstvými mamičkami sa v poslednom období nestali len Aneta Sedlmair-Parišková, Vierka Berkyová či Simona Krainová. Zo svojho prvého bábätka sa totiž teší aj Michaela Majerníková. „Áno, je to pravda, mám chlapčeka” potvrdila nám herečka.

Táto šťastná udalosť je v tmavovláskinom prípade naozaj prekvapujúca. Okrem jej najbližšieho okolia totiž nikto o tehotenstve ani len netušil. „Ja som to tajila,” povedala nám so smiechom. „Na začiatku som o tom samozrejme nechcela hovoriť, lebo sa môže všeličo stať,” dodala vážnejším hlasom.

Našťastie, všetko dopadlo dobre a od 18. októbra je na svete malý Matúško. Ako nám herečka prezradila, na úlohu matky si ešte zvyká. „Bojujeme. Na začiatku je to ťažké aj pre tie bábätká. Teraz veľmi nespíme, ale dúfam, že to bude stále lepšie,” okomentovala novú rolu v jej živote. Otcom Michaelinho syna je jej dlhodobý partner, ktorý nie je z oblasti šoubiznisu.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu