Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Majerníková z markizáckeho Rádia: Mádl ju polonahú hodil na zem a ...!

Michaela Majerníková a Jiří Mádl predviedli pred kamerami takéto intímne scény. Zobraziť galériu (7)
Michaela Majerníková a Jiří Mádl predviedli pred kamerami takéto intímne scény.

BRATISLAVA – Intímnosti a šmátranie pod sukňou! Herečka Michaela Majerníková (31), známa napríklad zo seriálov Rádio a Dr. Ludsky, sa nedávno zaplietla so ženským idolom z Čiech Jířim Mádlom (25). Pri akej príležitosti sa dvojica fyzicky zblížila?

Nežné bozky, hladkanie polonahého tela a šmátranie pod sukňou... To si nedávno vychutnával český herec Jíři Mádl, preslávený najmä vďaka komédii Snowboarďáci, so Slovenkou Michaelou Majerníkovou. Dvojica si užívala intímnosti na matraci pohodenom na zemi v panelákovom byte.

K zblíženiu však medzi nimi nedošlo v reálnom živote, ale v novej česko-slovensko-poľskej čiernej komédii Eštebák. Tá sa dostane do našich kín už čoskoro. Topky.sk zisťovali, ako sa brunetke spomínané milostné scény nakrúcali. „Nie je ich tam veľa. Častokrát sú tam výrazné detaily na tvár či vyzliekanie. Je to nakrútené ako prejav lásky dvoch mladých ľudí, nie žiadne prvoplánové odhalenie, čo je skvelé,” povedala nám Majerníková.

Ako ale herečka priznala, dôvernosti pred kamerou nezvládala úplne ľahko. „Nakrúcanie takýchto scén je pre mňa otrasné. Čistá katastrofa. Boli sme radi, že to máme za sebou,“ prezradila nám Michaela. Ani pery dievčenského idolu si príliš nevychutnávala. „Bozkáva sa tak asi ako každý mladý muž,“ povedala na adresu Mádla. 

Zaujímalo nás ale aj to, či by bola Majerníková ochotná ukázať na plátne zo svojho tela viac. „To vám neviem povedať. Závisí to od režiséra a žánru filmu, lebo veľakrát je nahota veľmi silená. Myslím si, že nie som typ herečky, ktorá má odhalená čo ukázať,“ poznamenala sebakriticky tmavovláska.

Dej filmu sa odohráva v časoch najťažšej normalizácie v období po okupácii ČSSR vojskami Varšavskej zmluvy. Mádl ako hlavný predstaviteľ prežije okrem nežností so slovenskou brunetkou aj krutosti vtedajšieho režimu. Okrem neho a Majerníkovej si v trpkej komédii Juraja Nvotu zahrali aj herci ako Ady Hajdu, Táňa Pauhofová, Szidi Tobias, Martin a Marek Geišbergovci, Dorota Nvotová a iní.

Tip: Pozrite si známe slovenské seriály. Presný čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu