Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Odviazaná Sklovská na pikantnej módnej šou: Nechala si siahnuť na prsia!

Sisa Sklovská vo víre zábavy s návrhárom Andrejom Baraníkom. Zobraziť galériu (36)
Sisa Sklovská vo víre zábavy s návrhárom Andrejom Baraníkom.

TRENČÍN – Horúca letná noc! Uplynulý piatok sa v Trenčíne konala pikantná módna šou. Na sexi finalistky súťaže Miss Tuning, ktoré sa predviedli v spodnej bielizni, sa prišli pozrieť aj slovenskí hokejisti Marián Hossa (30) či Rastislav Pavlikovský (32). Na svoje si prišla aj speváčka Sisa Sklovská (43), pred ktorou sa premávali obnažení účastníci šou Muž roka 2009.

V istom trenčianskom klube to v piatok vrelo. Dôvodom bola šou, ktorá sa tam konala. Najprv predviedla Jana Mináriková pikantné tanečné vystúpenie so svojou formáciou Blond Girls, počas ktorého zo seba slečny doslova zhadzovali šaty, potom nasledovala prehliadka spodnej bielizne svetoznámej značky. Tú odprezentovali dievčatá zo súťaže Miss Tuning 2009 spolu s finalistami šou Muž roka 2009. Na módnej prehliadke nechýbala ani bývalá milenka Honzíka Novotného Romana Škamlová či najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová.

Prítomní hostia sa však na akcii zišli predovšetkým kvôli módnemu návrhárovi Andrejovi Baraníkovi, ktorý na prehliadke predviedol svoju tvorbu. Jeden z jeho modelov sa dokonca zapáčil bývalému trénerovi slovenskej reprezentácie Františkovi Hossovi natoľko, že si ho vydražil za približne 40 tisíc korún (cca. 1 400 eur).

Bezpochyby najviac sa na prehliadke zabávala do skorých ranných hodín speváčka Sisa Sklovská. Okolo pol tretej nadránom si v uvoľnenej atmosfére dokonca nechala v rámci zábavy siahnuť od módneho návrhára Andreja Baraníka na prsia.

Pozrite si fotografie z módnej šou v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to na prehliadke vyzeralo.


 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu