Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pikantné šantenie Kirschner: Skoro jej vykukli prsia! Takto si musela držať overal!

Zobraziť galériu (31)

POPRAD – Dráždivé provokovanie! Speváčka Jana Kirschner sa včera večer na Okey lete poriadne rozohnila. Počas vystúpenia sa jašila natoľko, že musela „bojovať“ so zradným overalom. Inak by tisícky prítomných návštevníkov videli jej bujné poprsie úplne odhalené!

Šteklivá zábava ako má byť! Jana Kirschner si svoje vystúpenie vo veľkom užívala. A to až natoľko, že počas neho skoro odhalila svoje prsia v plnej paráde. Mohol za to overal, ktorý sa jej počas spevu opakovane zosúval. Speváčka si napriek týmto nepríjomnosťami predsa len prsia nakoniec ustrážila.

Na pódiu však okem nej zaujala aj skupina Horkýže slíže. Tá jednu zo svojich piesní prekvapujúco venovala aj bývalým rosničkám - Zuzane Belohorcovej a Jadranke.

Nemalú pozornosť si vyslúžil aj náš fotograf Peter Frolo. Ten sa predviedol hrou na bicie s kapelou U.K.N.D. Chalani z kapely včera dokonca krstili svoj nový album. A ten do života uviedla Lucia Hablovičová. Známa tmavovláska a patrónka finalistiek Miss Slovensko 2009 sa na Okey lete predviedla aj ako správny fanúšik. Poctivo povzbudzovala svoje dievčatá aj počas futbalového zápasu na vode. Tie si to "rozdali" s dobrovoľníčkami z baviaceho sa davu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu