Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska Pavolová: Je to najväčšia sexica!

Stanka Pavolová. Zobraziť galériu (6)
Stanka Pavolová.

BRATISLAVA – Stanka Pavolová je bezpochyby sympatická žena. A jej telo veru nie je na zahodenie! Zrejme preto aj prijala ponuku na „plavkové“ fotenie. A vy ste rozhodli, že jej to v sexi kúpacom úbore pristane najviac zo všetkých celebrít.

Topky.sk vám v uplynulých dňoch dali možnosť hlasovať o tom, ktorá celebrita sa vám v plavkách páči najviac. Ponúkli sme vám zábery deviatich známych žien, ktoré sa odhodlali vyzliecť do plaviek pred objektívmi fotografov.

V ankete bola Miss, speváčka, niekoľko moderátoriek, ale aj playmate. Ani tá však nestačila na sexi jojkársku moderátorku Stanku Pavolovú. Moderátorka Promi Novín od vás získala 7249 hlasov. „Som príjemne prekvapená a teší ma to. Pozrela som si tú anketu a bolo tam veľa pekných dievčat, tá moja fotka asi nebola najlepšia. Ale možno len ja sa vidím tak kriticky. Keď ľudia takto rozhodli, tak je to fajn,“ povedala nám Stanka.

Na takzvanej striebornej priečke skončila tiež moderátorka Adela Banášová so 6394 hlasmi a bronz si vybojovala finalistka Miss Petronela Pribilová s 2028 hlasmi. Víťazku Stanku Pavolovú budete môcť zasypať otázkami v online rozhovore, ktorý sa bude konať zajtra o 10.00. 

Výsledky našej „plavkovej“ ankety:

Kráska Pavolová: Je to
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu