Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Pavolovej nový imidž: Bola to chyba?!

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanka Pavolová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Z blondínky sa stala brunetka! Moderátorka jojkárskych Promi novín Stanka Pavolová (28) nedávno zmenila svoj imidž. Topky.sk zisťovali, prečo sa k tomuto kroku rozhodla.

Bývalá blondínka Stanka Pavolová, ktorá moderuje šoubiznisovú jojkársku reláciu, pred pár týždňami prekvapivo zmenila farbu svojich vlasov. Topky.sk zisťovali, čo bolo dôvodom tejto premeny.

„Nebolo to naschvál. Bola to čistá náhoda. V drogérii ma zlákala táto farba a keďže som už dlhšie uvažovala o zmene, tak som sa nechala zafarbiť,“ prezradila nám brunetka, ktorá váhavým hlasom dodala: „Už som s tým zmierená a som spokojná. Aj priateľovi sa farba páči.“ No ako sme sa od moderátorky dozvedeli, čoskoro opäť chystá zmenu.

„Chcem sa nechať znova zosvetliť,“ netajila Pavolová, ktorá sa do leta chystá byť opäť blondínkou. Že by si nakoniec Stanka predsa len uvedomila, že zmena farby vlasov bola chyba?!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu