Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Prsnatá Pavolová: Z tohto sexi tela chlapi šaleli!

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (4)
Stanka Pavolová

TURECKO – Moderátorka jojkárskych Promi Novín Stanka Pavolová (28) je neustále pod drobnohľadom kamier. A aby toho nebolo málo, len čo vytiahne päty zo štúdia, už po nej pokujú všetci muži. A inak tomu nebolo ani na nedávnej dovolenke, kde sa zvodná blondína odhalila tak, ako ste ju na obrazovke ešte nevideli!

Piesočnatá pláž a priezračné more si v uplynulých dňoch do sýtosti užila jojkárska plavovláska Stanka Pavolová. Luxusnú dovolenku plnú relaxu v podobe kúpeľných procedúr, potenia sa v saune, či masáží si však neužila sama. Spoločnosť jej robil priateľ, banskobystrický podnikateľ, Martin Anderle.

Moderátorkin partner však nebol jediný, ktorý na Stanke nechal oči. „Turci po mne hádzali očká, no ja som si to nevšímala, keďže som tam bola s priateľom,“ priznala sa nám Pavolová. „Veľmi spokojná som bola s personálom, všetci boli milí a ústretoví,“ pochvaľovala si moderátorka, ktorá má počas tohto leta v pláne ešte jednu dovolenku.

„Bude to už len nejaký last minute. Niekde blízko. Napríklad Taliansko, Chorvátsko alebo Ibiza,“ uvažovala nahlas Stanka. Tá sa zároveň priznala, že sa už teraz teší na hubovú sezónu. „Som veľká hubárka,“ dodala so smiechom. Nuž, ktovie, možno sa ju vám po potulkách v lese niekedy podarí stretnúť.

Viac fotografií zo Stankinej dovolenky si môžete pozrieť v našej GALÉRII! 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu