Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nevinná finalistka Miss Pribilová: Spáva s Krausom!?

David Kraus a Petra Pribilová Zobraziť galériu (6)
David Kraus a Petra Pribilová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA/PRAHA – Nový česko-slovenský párik! Finalistka súťaží Miss a Hľadá sa Supermodelka Petra Pribilová (19) už našla svojho princa na bielom koni. Stal sa ním David Kraus (29), syn známeho moderátora Jana Krausa.

Je krásna, ale priateľa ešte nemala. Petronela Pribilová ako finalistka tohtoročnej Miss na seba prezradila, že nemá za sebou žiaden vzťah. Všetko sa ale zmenilo! Nevinná kráska si našla rovno staršieho priateľa.

Český server super.cz priniesol fotografie Petronely na jednom festivale, kde sa objavila po boku Davida Krausa, hudobníka a syna zabávača Jana Krausa. Topky.sk sa jej preto chceli spýtať, či je Kraus naozaj jej novou a prvou láskou. „Je to pravda, chodia spolu,“ potvrdila nám za Petronelu Laura Borská z agentúry Forza, ktorá súťaž Miss organizovala.

Zaujímavé je, že galavečer ženskej krásy moderoval práve Davidov otec Jan Kraus. Zrejme práve prostredníctvom neho sa párik zoznámil. Petronela však zatiaľ o svojom čerstvom vzťahu hovoriť nechce.

Kto je David Kraus

Spevák, herec, textár a skladateľ je synom moderátora Jana Krausa a výtvarníčky Jany Krausovej. So svojou kapelou vystupuje aj v otcovej šou Uvolněte se, prosím. Preslávil sa tým, že v piesni vyznal lásku Zuzane Norisovej a odkázal jej, aby sa rozišla so svojím priateľom. Slovenky ho teda jednoznačne priťahujú.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu