Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šindlerová v sexi šatách: Musela si strážiť dekolt! Hrozilo, že jej vypadnú prsia!

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (4)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA – Pre charitu všetko! Toto si zrejme povedala speváčka Martina Šindlerová (20), ktorá sa pred pár dňami objavila ako modelka na istej charitatívnej prehliadke v odvážnych sexi šatách. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si ich sama nemusela upraviť. Hrozilo totiž, že jej zo šiat vypadne bujné poprsie.

Sympatická brunetka Martina Šindlerová spolu s ďalšími známymi osobnosťami nedávno predvádzala na charitatívnej módnej prehliadke, kde zažiarila v odvážnych sexi šatách.

Na rozdiel od ostatných modeliek však musela riešiť menší problém. A to, aby svoj plný dekolt ustrážila a nevypadli jej zo šiat prsia. Topky.sk zistili, ako zabránila hroziacemu faux pas. „Šaty mali nebezpečný výstrih, tak som sa radšej poistila. Prilepila som sa o šaty. Podlepila som si dekolt, aby mi nič nevybehlo,“ prezradila svoj zlepšovák strieborná SuperStar, ktorá v ten večer hosťom aj zaspievala.

Pozrite si Martinine zvodné fotografie v našej GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu