Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šindlerová, Hatalová a Mirgová v sexi šatočkách: Zízali im na nohy i prsia!

Mirgová, Šindlerová a Hatalová Zobraziť galériu (20)
Mirgová, Šindlerová a Hatalová

BRATISLAVA – Jedna krajšia ako druhá! Bývalé hviezdy šou Slovensko hľadá Superstar Martina Šindlerová, Natália Hatalová a Dominika Mirgová sa pred pár dňami stretli na jednom pódiu, kde si zaspievali každá svoju pieseň. Tá bola darčekom pre oslávenca Mila Suchomela (33) k jeho narodeninovému koncertu.

Kristove roky oslávil ako sa patrí! Saxafonista Milo Suchomel si pred pár dňami zorganizoval honosnú párty. Jej súčasťou bola okrem dva aj pol hodinového koncertu, kde sa predstavili Cigánski diabli, Robo Opatovský a spomínané tri superstáristky, aj afterpárty. 

Koncert uviedol nevšedným „mafiánskym“ štýlom herec a spevák Karol Csino. Spestrením koncertu bola aj oslávencova netradičná žiadosť o ruku. Svojej priateľke - redaktorke televízie Joj Klaudii Guzovej, navliekol snubný prsteň pred všetkými prítomnými hosťami. Tá z toho práve nadšená až tak nebola. „Nevedela som o tom. Hoci som teraz šťastná, po pravde som bola najskôr nahnevaná. Takto som si to nepredstavovala,“ netajila čerstvá Suchomelova snúbenica.

Okrem zásnub na koncerte zaujali aj mladé a sexi speváčky Šindlerová, Hatalová a Mirgová. Tie sa v ten večer predstavili v krásnych šatočkách, v ktorých odhalili svoje nohy. Pánom sa tak naskytla možnosť obzrieť si nielen schudnuté postavy mladých slečien, ale najmä ich štíhle nohy, ako aj ich bujaré poprsie. K nim sa pridala aj Silvia Šarköziová zo skupiny Cigánski Diabli, ktorá svojim sexi dekoltom vyrazila dych nielen svojmu manželovi.

Topky.sk si všimli, že Natália Hatalová bola zo slečien najodvážnejšia. Pod elegantné čierne šaty s hlbokým výstrihom si nedala podprsenku a dekolt si tak počas večera oveľa viac strážila. Ako nám prezradila, za posledné mesiace aj schudla.

„Áno schudla som niekoľko kíl. Začala som chodiť do posilňovne a snažím sa dodržiavať aj zdravú životosprávu,“ priznala Hatalová, ktorá v ten večer žiarila šťastím. Že by bola zamilovaná? „Ja som stále zamilovaná,“ zavtipkovala speváčka, ktorá sa už čoskoro presťahuje do Brna, kde bude navštevovať vysokú školu.

Jej kolegyňa - speváčka Martina Šindlerová, mala v ten večer tesne pred štátnicami. Dokonca sa počas koncertu učila na skúšky. A ako sme sa dozvedeli, Martina ich už má úspešne za sebou.

Šindlerová, Hatalová a Mirgová
Zobraziť galériu (20)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu