Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šindlerová: Z minišiat jej vykukol zadoček!

Martina Šindlerová na móle. Zobraziť galériu (50)
Martina Šindlerová na móle.

BRATISLAVA – Začala skracovať sukničky! Speváčka Martina Šindlerová (20) v poslednom čase výrazne schudla a ako sa zdá, poriadne si svoju novú postavičku vychutnáva. Upravuje si dĺžku šiat a odhaľuje tak nielen sexi dlhé nohy, ale dokonca aj zadoček!

Na nedávnej charitatívnej prehliadke, ktorá sa konala na podporu boja proti rakovine krčka maternice, sa po móle poprechádzali aj známe osobnosti bez nároku na honorár. Chceli tak podporiť prevenciu proti tomuto ochoreniu. Vidieť sme tu preto mohli moderátorky Anetu Dočekalovú-Pariškovú, Miriam Kalisovú, herečku Mirku Partlovú, moderátorku Jarmilu Lajčákovú-Hargašovú či speváčku Martinu Šindlerovú. A práve bývalá strieborna SuperStar zaujala najviac. V sexi minišatách totiž odhalila svoj zadoček.

Ako sa zdá, v poslednom čase jej krátke šaty vôbec nevadia. Skôr naopak, zbožňuje ich. Veď aj po prehliadke sa prezliekla do svojej ultra krátkej sukničky. Dokonca si mini šatôčky, v ktorých odhalila sexi nohy, neodpustila ani na nedávnom koncerte. Zaujímavé je, že ani na jednej akcii ju výnimočne nesprevádzal jej expriateľ Branislav Záhradník. Že by v spoločnosti bez neho chcela byť viac sexi?!  

Na spomínanej prehliadke si však na svoje prišli aj dámy. Po móle sa totiž prešli aj známi páni. Nechýbali moderátori Vladimír Voštinár, Vilo Csontos, Gregor Mareš, Matej Sajfa Cifra či finalista súťaže Muž roka 2009 Peter Špirka, ktorý odhalil svoju mužnú hruď.

Pozrite si fotografie z akcie v našej GALÉRII!

 

Sletujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou, kde sa na móle predviedli aj  známe osobnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu