Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Charlieho anjel na pokraji smrti: Pred kamerou prosí Boha o zázrak!

Farrah Fawcett Zobraziť galériu (7)
Farrah Fawcett

LOS ANGELES - Americká herečka Farrah Fawcett (62), ktorú si staršie ročníky pamätajú ako atraktívneho Charlieho anjela, sa rozhodla so zákernou rakovinou konečníka vysporiadať podobným spôsobom ako nebohá Jade Goody (†27). Aj ona si totiž k smrteľnej posteli prizvala dvoch nepostrádateľných spojencov - Boha... a médiá!

Hollywoodska hviezda sa rozhodla o svojom neľahkom osude natočiť dokumentárny film s príznačným názvom Farrah's Story. Snímka zachytáva herečkin 18-mesačný súboj s chorobou, ktorý nakoniec vyústil v terminálne štádium rakoviny. Aj napriek nepriaznivému výsledku liečby však Farrah tento krok neľutuje - filmovanie každodennej rutiny na nemocničnom oddelení sa jej veľmi páčilo.

Niekdajšiemu sexsymbolu rakovinu po prvýkrát diagnostikovali v roku 2006. Herečka na úvodnú terapiu výborne zareagovala a úplne sa uzdravila, no choroba sa jej, bohužiaľ, v januári minulého roka vrátila. Práve v tom období Farrah začala nakrúcanie dvojhodinového dokumentu, ktorý odvysiela televízna stanica NBC. V súčasnosti sa zdravotný stav hereckej hviezdy natoľko zhoršil, že je pripútaná na lôžko a vypadali jej všetky vlasy.

Farrah v autobiografickej snímke trávi väčšinu času v nemocničnej košeli a nevyhýba sa ani citlivej téme jej vnútorných pocitov: "Chcem zostať nažive. Tak sa prihováram k Bohu, pretože je to všetko nakoniec v Jeho rukách: 'Skutočne je čas na zázrak.'"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu