Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tri bisexuálky za tri týždne? Hollywood sa načisto zbláznil!

Fergie Zobraziť galériu (14)
Fergie

LOS ANGELES - Sú mladé, sú krásne a úspešné. Spoločnú však majú ešte jednu veľmi intímnu vec, ktorou je sexuálna orientácia. Po vzore svojich starších kolegýň sa jedna po druhej priznávajú k značnej liberalite v oblasti sexu. Kto sú nové krásavice s ľahkými lesbickými sklonmi?

Tri bisexuálky za tri
Zobraziť galériu (14)
Prvou dámou v novej vlne už skôr samozrejmých priznaní v podaní sexi celebrít bola Megan Fox. „Nemám absolútne žiadne pochybnosti o tom, či som bisexuálna,“ vyhlásila hviezda filmu Transformers. Jej slabosť pre nežnejšie pohlavie má však jednu veľmi zaujímavú a jedinečnú podmienku: „Nechcem nikdy spať so ženou, ktorá už spala s mužom.“
Tri bisexuálky za tri
Zobraziť galériu (14)
Necelý týždeň od tmavovláskinho odhalenia svojej flexibilnej sexuality sa do šokujúcich prehlásení pridala aj speváčka Fergie. Hoci sa len pred nedávnom vydala za Josha Duhamela, hriešne myšlienky na ženu ju vedia stále neuveriteľne rozpáliť. Bez problémov prezradila, že už mala niekoľko experimentálnych skúseností s rovnakým pohlavím.
Tri bisexuálky za tri
Zobraziť galériu (14)
Trojicu len pred pár dňami uzatvorila kontroverzná speváčka Lady Gaga. S veľkými očakávaniami sa zdôverila aj svojmu priateľovi, žiadaný efekt sa však nedostavil.
„Nepotrebujem to do trojky. Stačíš mi len ty,“ bola okamžitá reakcia jej priateľa.

K starým známym bisexuálkam patria už napríklad Pink, Christina Aguilera či samozrejme Lindsay Lohan.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu