Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vulgárna Megan Fox – má chuť na ženu a poriadne ostrý jazyk!

Megan Fox Zobraziť galériu (18)
Megan Fox

LOS ANGELES – Najnovší hollywoodsky sexsymbol predviedol poriadne pikantnú slovnú zásobu. Ako sa zrazu ukázalo, slovník Megan Fox (22) nie je ani zďaleka taký dokonalý ako herečkina úžasná postava.

Tmavovlasá krásavica sa stala v poradí druhou hviezdou, ktorá útočí na výroky herečky Scarlett Johansson. Megan si ale pri svojom rozhorčení servítku pred ústa rozhodne nedáva: „Naozaj ma vie na***ť, keď sa ľudia, k***a, sťažujú, že sú príliš krásni na to, aby dostali úlohu. To je totálna volovina.“

„Kebyže nie ste atraktívny, nemohli by ste hrať vôbec,“ prezrádza nazlostená dáma svoje jasné stanovisko. Prsnatá Scarlett už zrejme dlhší čas leží v žalúdku viacerým. Naposledy sa do nej obula kolegyňa Eva Mendes, ktorá tiež nemohla stráviť Scarlettino sťažovanie sa na svoj skvelý vzhľad.

Megan ešte stále funguje vo vzťahu s Brianom Austinom Greenom, no rozhodla sa pridať medzi kontroverzné celebrity s bisexuálnou orientáciou. Ženu by však k sebe pustila iba pod jedinou podmienkou: „Nikdy by som nešla von s dievčatami, ktoré sú tiež bisexuálne, pretože to by znamenalo, že už spali s mužmi a muži sú špinaví. Práve preto nechcem nikdy spať so ženou, ktorá už spala s mužom.“

Aspoň, že má vo veciach jasno.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu