Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žitný: Za smrť Tomáška zacvaká milióny!

Tomáško Žilavý a Rasťo Žitný Zobraziť galériu (5)
Tomáško Žilavý a Rasťo Žitný

BRATISLAVA – Za svoju chybu zaplatí! Zatiaľ však len finančne! Tragédia okolo nehody Rasťa Žitného (32), pri ktorej zabil päťročného chlapca Tomáška Žilavého, ani po roku neutícha. No už čoskoro by mal začať exmoderátor niesť následky za svoje činy. Minimálne finančné.

Hoci vyšetrovanie stále nie je pri konci, predsa len sa celá kauza posunula o čosi ďalej. Topky.sk totiž zistili nové skutočnosti týkajúce sa oboch zainteresovaných strán. Podľa našich informácií žiadajú rodičia Tomáška Žilavého za smrť svojho synčeka finančné odškodnenie.

V prípade, že rozhodne súd v prospech nich, je zrejmé, že bývalá tvár markizáckych správ bude pykať za svoj čin nielen väzením, ale aj financiami. „Áno, môžem to potvrdiť,“ povedal topkám Žilavého právnik Adrián Kucek. Údajne by malo ísť o sumu až okolo 150 tisíc eur (cca. 4,5 mil. korún). „K tomu sa vyjadrovať nebudem,“ odmietol potvrdiť konkrétnu cifru právny zástupca smútiacej rodiny.

Kde na to Žitný vezme?


Od nehody čoskoro ubehne rok a Žitný už teraz neoplýva bohatstvom. Prišiel totiž o prácu v spravodajstve televízie Markíza, ktorá tvorila základ jeho vtedajšieho imania. Podľa medializovaných informácií momentálne exmoderátor nemá žiaden iný príjem. Jeho zlú finančnú situáciu nedávno potvrdil aj právnik Ladislav Kuruc. Niekdajšia markizácka hviezda žije z úspor, ktoré sa pomaly stenčujú.

Právnik Žilavých je však odhodlaný odškodnenie od Žitného vysúdiť. „Každý zodpovedá za škodu, ktorú spôsobí,“ vysvetľoval nám Kucek. Rodine, ktorú zastupuje, však ani milióny synčeka nevrátia. „Ja by som dal hocikoľko miliónov, len aby mi Tomáška vrátili. Hoci by som mal spať pod mostom,“ smutne nám k téme odškodného povedal Tomáškov otec Milan Žilavý.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu