Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žitný: Prvý úsmev po nehode a potom... fňukal, že nemá priateľov!

Na tvári Rašťa Žitného sa objavil úsmev Zobraziť galériu (7)
Na tvári Rašťa Žitného sa objavil úsmev

MALINOVO – Vyzerá to tak, že exmoderátor Rasťo Žitný (32) sa takmer rok od osudnej tragédie snaží dostať znovu do normálneho života. A to, že cesta späť nemusí byť iba tŕnistá, svedčí aj úsmev na jeho tvári.

O necelý mesiac zaplnia sviečky osudnú zákrutu v smere do Rohožníka. Plamienky budú horieť na znak spomienok na malého Tomáška, ktorý sa pred rokom ocitol pod kolesami auta Rasťa Žitného. A práve pri pomyslení na túto tragickú udalosť pôsobí takpovediac mrazivo exmoderátorov verejný videorozhovor, ktorý najnovšie poskytol pre portál šoubiznis.sk. Počas dialógu sa na jeho tvári dokonca zjavil úsmev.

Ten však zmizol vtedy, keď sa niekdajšia tvár Markízy posťažovala na to, že sa jej priatelia po nešťastí obrátili chrbtom. A tých bolo podľa Žitného vlastných slov počas obdobia, keď jeho kariéra dosahovala vrchol, neúrekom. Dnes ich dokáže zrátať na prstoch. „Mám dve ruky, tak možno že by som ich zaplnil,“ vyžaloval sa pre spomínaný web.

Zaujímavé je, že v priebehu pár dní ide o ďalší rozhovor, ktorý Žitný po dlhej odmlke poskytol pre médiá. Tejto videokonverzácii totiž predchádzal rozhovor pre istý týždenník, kde sa dokonca exmoderátor vyjadril, že ak by to bolo v jeho silách, tak by vymenil svoj život za Tomáškov. Stálo by však za to vedieť, čo tak odrazu Rasťa motivovalo k tomu, aby si rozviazal jazyk. Nebodaj sa blíži deň súdneho pojednávania?

Keď sme v súvislosti s týmto ďalším mediálnym ťahom Žitného oslovili otca zabitého chlapca, rozhodol sa radšej mlčať. „Dohodol som sa s právnikom, že sa k týmto veciam už nebudem vyjadrovať,“ vyhýbavo reagoval Milan Žilavý. No napriek tomu si nie je ťažké domyslieť, aký môže mať názor na človeka, ktorý sa mu, ako sám tvrdí, dodnes za smrť jeho syna neospravedlnil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu