Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žilavý o Žitného slovách: Sú to klamstvá! Slušný človek toto nerobí!

Milan Žilavý a Rasťo Žitný Zobraziť galériu (5)
Milan Žilavý a Rasťo Žitný

BRATISLAVA/ROHOŽNÍK – Miesto úprimnej spovede len bohapusté lži! Takýto názor má na vyjadrenia exmoderátora Rasťa Žitného (32) zarmútený otec zosnulého Tomáška Žilavého († 5), Milan.

Tento týždeň priniesol časopis Plus 7 dní rozhovor s bývalou tvárou markizáckeho spravodajstva Rasťom Žitným. Niekdajší hlásateľ Televíznych novín o veľkej dráme prehovoril až takmer rok potom, ako k tragédii došlo.

Zarážajúce na celej veci je, že prvé kroky exmoderátora neviedli k trúchliacej rodine. Miesto toho po skoro dvanástich mesiacoch v úzadí uprednostnil verejné sypanie popola na hlavu. Okrem svojich vnútorných pocitov hovorí aj o tom, že v čase nehody išiel okolo 90 km/h a netelefonoval. Ďalej načrtol aj momentálny zdravotný stav.

„To, ako som sa uzdravil, je zázrak. Inak sa to ani nedá nazvať. Chodím, mám obidve ruky aj nohy, ktoré sú rovnako dlhé,“ nechal sa počuť pre spomínaný týždenník. Napriek tomu, že sa Žitný už cíti relatívne v poriadku, Tomáškových najbližších príbuzných podľa ich vlastných slov dodnes nekontaktoval. „Nie, vôbec,“ povedal topkám Milan Žilavý.

Ten si Rasťovu mediálnu spoveď na papieri do rúk zatiaľ nevzal. „Ešte som to nečítal. Mal som však množstvo telefonátov,“ ozrejmil nám. „Všetko, čo som počul, sú vyslovene klamstvá,“ myslí si o jemu sprostredkovaných vyjadreniach markizáka.

„Mne sa to nepáči. Slušný človek toto nerobí,“ povedal so smútkom v hlase Tomáškov otec. Hlava rodiny zosnulého chlapčeka tým tento Žitného akt ostro odmietla.


Viac článkov k tejto téme:

Žitný prvýkrát na mieste, kde zabíjal: Na Tomáškov pomníček ani nepozrel!
Žitný: Prvýkrát vypovedal... Polícii musel vyklopiť, čo si z osudného dňa pamätá!
Žitný: S dnešným vypočúvaním súhlasil, ale nakoniec... Zostal ticho!
Žitný konečne prehovoril: Je to veľká tragédia!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu