Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Playmate Mináriková: Sajfovi sa pchala do postele!

Matej Sajfa Cifra privítal vo svojej relácii Janku Minárikovú. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra privítal vo svojej relácii Janku Minárikovú.

BRATISLAVA – Pikantné dialógy! Blondínka Janka Mináriková (27) sa dnes predstaví ako hosť v relácii Mateja Sajfa Cifru (29) Webmaster. Známa playmate-ka v nej počas nakrúcania poriadne flirtovala s moderátorom.

V dnešnej jokárskej relácii sa veru bude na čo pozerať. O zábavu sa tentokrát postará Janka Mináriková, ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka tomu, že nafotila pikantné snímky pre pánsky magazín. A aby nezostala svojej povesti nič dlžná, rovnako šteklivé boli aj dialógy, ktoré viedla s moderátorom relácie. Dokonca so Sajfom flirtovala pred divákmi.

Na jeho otázku, aký typ mužov sa jej páči, bezprostredne odpovedala: „Ty!“. Na to zareagoval Sajfa pohotovo. „Prečo by si so mnou strácala čas? Sex nič moc, ale aspoň sa zasmejeme nie?“ zneli jeho slová, na ktoré mu povedala Janka: „Tak to neviem.“ Ich dialóg pokračoval ďalej až k moderátorovej otázke, akú má playmate-ka predstavu o jeho posteľných predpokladoch. „Myslím si, že máš kondičku,“ nešetrila blondínka ďalším komplimentom na Sajfovu adresu.

To, ako ich rozhovor vyvrcholí, sa dozviete už dnes večer v jojkárskej relácii Webmaster. Mináriková v nej prezradí aj to, prečo by nemohla mať za partnera muža, ktorý chodí MHD.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu