Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sajfa sa nezdá: Ďalšia modelka po jeho boku!

Matej Sajfa Cifra a Romana Tabaková Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra a Romana Tabaková

BRATISLAVA – Má slabosť pre krásne ženy! Po vyše roku od rozchodu s modelkou Lindou Nývltovou (26) sa moderátor Matej Sajfa Cifra (29) ukázal na verejnosti v spoločnosti ďalšej dlhonohej krásky z podobného fachu. Čo ho spája s modekou a tenistkou Romanou Tabakovou (18)?

Romana Tabaková sa „preslávila“ účasťou v jojkárskej reality šou Hľadá sa Supermodelka. Zo súťaže totiž odstúpila, keď mali ísť dievčatá pózovať v bielizni na hlavnú stanicu v Bratislave. Dôvod? Táto disciplína sa vraj jej otcovi vôbec nepozdávala.

Najnovšie sa Romana objavila v spoločnosti moderátora Sajfu na prenose Let’s Dance. Zaujímavé je, že ten sa len minulý rok rozišiel s inou modelkou – Lindou Nývltovou po takmer dvojročnom vzťahu. Žeby do jeho života romanticky vstúpila ďalšia kráska so skúsenosťami z modelingu? „Prišli sme s Romanou síce spolu, ale sme len kamaráti. Máme spoločného kondičného trénera a občas si zahráme tenis,“ vysvetlil nám moderátor vzťah s tenistkou, ktorá len minulý štvrtok dosiahla plnoletosť.

Zdá sa, že Sajfovi život bez partnerky celkom vyhovuje. Na verejnosti sa totiž zakaždým objaví v spoločnosti inej dámy. Napríklad na ankete OTO 2008 to bola Michaela Lazarová. Von chodieva aj s dcérou milionára Kočnera – Andreou Kočnerovou. Uvidíme, ktorá si ho nakoniec uloví.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu