Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Playmate Mináriková „zneužíva“ známe tváre: Je z nej Nastenka! Janka, kto bude ďalší?

Jana Mináriková a Nastenka. Zobraziť galériu (7)
Jana Mináriková a Nastenka.

BRATISLAVA – Ťahá ju to na východ! Blonďavú krásku Janku Minárikovú (27) výzor ukrajinskej premiérky Tymošenkovej, zdá sa, omrzel. Zrejme teda šla prstom na mape ďalej doprava a zastavila sa v Rusku. Najnovšie sa totiž rozhodla mať podobný vrkoč ako Nastenka z Mrázika.

Hoci jar už pomaly úraduje, Janka Mináriková je akosi stále myšlienkami v zimnom období. Potvrdila to aj nedávno, keď vyrazila do spoločnosti s novým účesom. Ten sa až nápadne podobá na frizúru, ktorá preslávila predstaviteľku skromnej brunetky v Mrázikovi.

Mináriková sa nás však snažila presvedčiť, že v jej prípade nejde o postavu zo známej ruskej rozprávky. „Vy nemáte nikdy hľadať za ničím konkrétnu postavu,“ snažila sa skrývať svoju najnovšiu inšpiráciu Janka. „Bola to úplná náhoda, že sa mi páči to, čo už existuje,“ priznala nakoniec podobu s Nastenkou.

Ako topkám ďalej prezradila, pre tento účes sa rozhodla z jednoduchého dôvodu. Skrátka sa jej páčil. „Ja si robím svoju vizáž alebo imidž podľa toho, ako sa cítim. Mám viacero tvárí. Mne sa hodí čokoľvek, takže to využívam,“ oboznámila nás so svojou tajnou zbraňou Mináriková.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu