Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Iveta Bartošová: Smola! Je bez syna a pokazila tanec!

Iveta Bartošová bola bez syna Artura smutná. Zobraziť galériu (11)
Iveta Bartošová bola bez syna Artura smutná.

BRATISLAVA – Hotová katastrofa! Iveta Bartošová (43) stále nemá za sebou konečný súd, ktorý by rozhodol, komu bude zverený do starostlivosti jej syn Artur (12). Počas uplynulého víkendu trávil čas so svojím otcom Ladislavom Štaidlom (63) a neprišiel na Let’s Dance. Rozhodená Iveta potom nezvládla zdvíhačku!

Spor o opatrovníctvo Artura Štaidla vrcholí! Jeho matka Iveta Bartošová určite nezíska dobré body za to, že Artur navštevoval šou Let’s Dance 3, ktorá sa vysiela v nedeľu približne do polnoci. Malý Štaidl totiž v pondelok chodieval do školy unavený, alebo neprišiel vôbec.

Túto nedeľu však v Parku kultúry a oddychu Artur chýbal. „Je s otcom,“ povedala nám Iveta. Dôrazne však odmietla názor, že Štaidl si k sebe zobral syna práve preto, že zanedbával školské povinnosti. „Kvôli škole to nebolo,“ tvrdí Iveta, hoci jej manžel Jiří Pomeje minulý týždeň denníku Aha! potvrdil, že jeho nevlastný syn školu vynechal.

Arturova neprítomnosť sa zrejme podpísala aj na Ivetinom nedeľnom výkone. „Hovoril mi, že dúfa, že mi to neprinesie smolu, keď tu nebude,“ smutne pre nás skonštatovala česká speváčka po skončení prenosu. V tanci passodoble sa jej totiž nepodarila zdvíhačka, divákom ju ukázala až po odtancovaní a bez sprievodu hudby. „To nebola malá chybička. Pokazila som zdvíhačku, ktorá nám šla na tréningoch úplne najľahšie,“ vyčítala si pred našou kamerou. Napriek tomu od porotcov získala slušný počet bodov a neocitla sa ani v zóne ohrozenia.

 

Sledujte TOPKY TV: Iveta Bartošová o synovi a nepodarenej zdvíhačke.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu