Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bartošová: Syn Artur sa na ňu vykašľal, uprednostnil Lukáča!

Iveta Bartošová a jej syn Artur s Vincom Lukáčom. Zobraziť galériu (14)
Iveta Bartošová a jej syn Artur s Vincom Lukáčom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Iveta Bartošová (43) dlho bojovala o syna Artura (12) s jeho otcom Ladislavom Štaidlom (64). Teraz jej syn sedí v hľadisku na každom prenose Let’s Dance 3. V nedeľu však pripravené kvety nedal svojej mame, ale Vincentovi Lukáčovi (55). Čo na to Iveta?

Nedeľná „tanečná horúčka“ bola plná kvetov. Každý pár si od svojich fanúšikov vytancoval nejakú tú voňajúcu rastlinku. S kvetinou v ruke sedel v hľadisku aj syn Ivety Bartošovej. Artur Štaidl však ocenil výkon hokejovej legendy Vincenta Lukáča, hoci vzhľadom na svoj vek nemal šancu sledovať kariéru slovenského športovca.

Pre mamu Ivetu mu už zostali len prázdne ruky na potlesk. Nezašiel ju dokonca ani len objať po náročnom tangu. Nie je to českej speváčke ľúto? „Objal ma tu v zákulisí a aj predtým a viem, že bol so mnou. Nechce mi ísť blahoželať na parket, pretože si myslí, že niekto by to mohol brať, akože...,“ snažila sa nám situáciu vysvetliť Bartošová. Akosi však sama nemohla nájsť slová na to, čoho sa jej syn obáva. Je jasné, že puberťáci sa neradi objímajú na verejnosti, po skvelom tanečnom výkone by to však bolo od Artura pekné gesto.

Sledujte TOPKY TV: Iveta Bartošová o tom, prečo za ňou Artur neprišiel na parket.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu