Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tanečník Chren: Spáva bez Kosorínovej... A teší sa z toho!

Matej Chren a Mirka Kosorínová Zobraziť galériu (7)
Matej Chren a Mirka Kosorínová

BRATISLAVA/PRAHA – V Let’s Dance 3 tancuje Matej Chren (27) s Ivetou Bartošovou (43). Väčšinu času teda trávi s českou speváčkou v Prahe bez svojej priateľky Mirky Kosorínovej (26). A ešte sa z toho aj vytešuje!

Matej Chren a Iveta Bartošová spolu trénujú v hlanom meste našich západných susedov. Štáb televízie Markíza si nenechal ujsť príležitosť a zmapoval Matejov deň od raňajok cez tréning až po večernú grilovačku s Ivetinými známymi.

Zaujímavá bola časť, keď Matej ukazoval štábu svoju hotelovú izbu. „Tu je super posteľ, kde sa môžem natiahnuť a nikto mi tu nezavadzia,“ povedal tanečník do kamery. Na Slovensku sa pritom delí o lôžko so svojou priateľkou Mirkou Kosorínovou. Žeby mu bežne útla tanečnica v posteli zavadzala?!

Našťastie Matej neskôr všetko napravil pri hotelových bazénoch. „Prvý piatok v mesiaci sa tu robí plávanie pri sviečkach. Tak by som sem mal Mirku zobrať, aby sme mali trochu romantiky,“ napravil svoj nepremyslený „posteľový“ výrok. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu