Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bartošová ešte ani nie je v Let´s Dance a už... Robí Markíze problémy!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová

BRATISLAVA – Bude vlastne tancovať? Pred dvomi týždňami nám samotná Iveta Bartošová (42) potvrdila, že prijala ponuku účinkovať v tretej sérii markizáckej tanečnej šou Let’s Dance. No momentálne všetko vyzerá úplne inak!

Iveta Bartošová je v týchto dňoch na dovolenke v Egypte, no aj odtiaľ „zvláda“ robiť Markíze problémy. Český denník Aha! ju tam totiž vypátral a Iveta mu poskytla znepokojujúce vyjadrenie. „Môjmu partnerovi sa nepáči, že chudnem. A ešte to bude horšie, keď nastúpim do slovenskej reality šou Let’s Dance. Nie je to ale ešte vôbec isté, pretože sa mi ozvali, že potrebujú začať už 12. apríla, lenže mne sa to časovo prekrýva s jedným zahraničným koncertom,“ povedala Iveta. Podľa našich informácií má speváčka svoje rozhodnutie oznámiť v najbližších dňoch.

Ďalšie zaujímavé slová ale odzneli z úst jej manžela a manažéra Jiřího Pomeje. „Za ten koncert by bolo cez tristo tisíc korún, čo je asi polovica honoráru za Let’s Dance,“ tvrdí Pomeje. Znamená to, že Markíza si s Bartošovou dohodla pevný honorár bez ohľadu na to, koľko kôl česká speváčka odtancuje? „V súčasnosti nasadenie súťaže, mená účinkujúcich ani honoráre nebudeme komentovať,“ povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Účasť Ivety Bartošovej teda naďalej zostáva veľkým tajomstvom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu