Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Laiferová už vyhadzovu neunikla, Zora valcovala aj zranená!

S dvojicou Laiferová - Plačko sme sa rozlúčili. Zobraziť galériu (11)
S dvojicou Laiferová - Plačko sme sa rozlúčili.

BRATISLAVA - Viac už v Let´s Dance 3 súťažne tancovať nebudú! Minulý týždeň síce zachránila porota pred vypadnutím pár Marcela Laiferová (63) a Milan Plačko, včerajší verdikt však bol nekompromisný: Koniec!

Tretie kolo Let´s Dance sa nieslo v duchu jive-u a tanga. A práve druhý spomínaný tanec sa stal osudným speváčke Marcele Laiferovej a Milanovi Plačkovi. Z tanečného súboja, v ktorom si na základe súčtu poslaných esemesiek a najnižšieho porotcovského hodnotenia merali sily s Vincentom Lukáčom a Denisou Halickou, vyšiel ako víťaz bývalý hokejista.

Minulý týždeň sa legendárna šansoniérka ocitla v "rozstrele" tiež, no vypadnutiu unikla. Porota vtedy jednohlasne vyhodila Muža roka Martina Šmahela a Mirku Kosorínovú. Tentokrát sa rovnako jednoznačne zhodli na druhom vypadávajúcom páre. „Ďakujem všetkým, čo nám tlieskali a posielali esemesky. Bolo to úžasné tancovať v takejto veľkolepej šou,“ zneli z úst Laiferovej slová rozlúčky. „Bolo mi veľkou cťou s touto dámou v súťaži tancovať,“ povedal tesne pred vypadnutím speváčkin partner Milan Plačko.

Najlepší výkon večera odviedli Zora Czoborová a Erik Ňarjaš napriek tomu, že bývalá fitneska mala od minulého týždňa problémy s vyvrtnutým členkom. Na parket sa však s menšími bolesťami postavila a ich tango ohodnotili porotcovia najvyšším počtom bodov - 31. „Napriek vášmu zraneniu ste to zatancovali krásne,“ nešetrila slovami chvály Dagmar Hubová, ktorá ich výkon odmenila známkou číslo 8. Na druhom mieste skončilo česko-slovenské duo Iveta Bartošová a Matej Chren.

 

Fotografie zo včerajšieho prenosu nájdete v našej GALÉRII.

 

Hodnotenie poroty:

01. Zora Czoborová a Erik Ňarjaš - tango (31 b.)

02. Iveta Bartošová a Matej Chren - tango (30 b.)

03. Adela Banášová a Peter Modrovský - jive (27 b.)

04. - 05. Petra Polnišová a Tomáš Surovec - jive (25 b.)

             Filip Tůma a Ivana Surovcová - jive (25 b.)

06. Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová - jive (24 b.)

07. Fedor Flašík a Silvia Kadnárová - tango (21 b.)

08. Vincent Lukáč a Denisa Halická - tango (20 b.)

09. Marcela Laiferová a Milan Plačko - tango (16 b.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu