Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoká Czoborová: Striptíz a plieskanie po zadku!

Zora, ako si ju (možno) nepamätáte. Zobraziť galériu (5)
Zora, ako si ju (možno) nepamätáte.

BRATISLAVA – Vie sa rozohniť! Nie je žiadnym tajomstvom, že Zora Czoborová (42) už mala pred Let´s Dance tanečné skúsenosti. Počas aktívnej fitnes kariéry sa totiž pravidelne objavovala na rôznych súťažiach, ktorých súčasťou bol práve tanec. Vtedy to však občas na pódiu vyzeralo tak, ako keby do nej prúdilo 220 voltov.

Tieto zábery vznikli ešte predtým, než v roku 1998 zavesila Zora Czoborová profesionálnu kariéru fitnesky na klinec. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia sme ju teda mohli vidieť na jednom z vystúpení aj v takýchto nevšedných tanečných kreáciách. Dokonca zo seba neváhala na javisku strhnúť plavky, pod ktorými mala ďalší diel športového úboru. A aby toho nebolo málo, v rámci predstavenia si niekoľkokrát plesla po vyšportovanom zadočku.

V porovnaní s tým, čo momentálne predvádza v Let´s Dance, je to tisíc a jeden. Zora Czoborová sa zmenila na ozajstnú labuť tanečného parketu. Rumba, akú predviedla v minulom kole, si zaslúžila uznanie u porotcov. Tí jej výkon ohodnotili veľmi pozitívne. Ktovie, aké výsledky by však Zore udelili v prípade, že by ukázala niečo podobné, ako na archívnom videu.

VIDEO: Zora na jednej z fitnes súťaží. Akú by ste jej dali za tanečný výkon známku? Ohodnoťte ju ako porotcovia v ankete na konci článku!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu