Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paris na zadnom sedadle: Vášnivá bozkávačka a odhalený rozkrok!

Paris Hilton s priateľom Dougom Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton s priateľom Dougom (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Keď hotelová dedička ukázala frajera takmer vo všetkých kútoch Ameriky, rozhodla sa predviesť ich lásku aj na starom kontinente. Paris (28) v britskej metropole zopakovala tradičný scenár - milencovi strčila jazyk do krku a ako bonus... vystavila nohavičky!

Prominentný párik si najskôr vyrazil na večeru do luxusnej reštaurácie Wolseley, z ktorej si to namieril na divoký žúr v nočnom klube Mahiki. Tam sa hollywoodska Barbie nezdržala a na parkete rozvlnila zvodné krivky ruka v ruke s milencom. Za mixážnym pultom sa o tie najlepšie rytmy a tanečnú náladu po celý čas starala samotná Kelly Osbourne.

Rozmaznaná milionárka strávila večer v sexi minišatách čiernej farby a tradične odhalila všetko, čo jej mravnosť dovolila - dokonca možno i viac. Jej priateľ Doug si dal takisto poriadne záležať a obľúbenú kombináciu trička s teniskami vymenil za košeľu a elegantné naleštené topánky.

Na záver Paris ešte predviedla svoju šialenú zamilovanosť a Douga zasypala horúcimi bozkami na zadnom sedadle auta. Keďže dvojica s pikantným divadielkom nedokázala vydržať do príchodu na hotelový apartmán, paparazzi sú bohatší o ďalší záber Parisinej spodnej bielizne. Naivná blondínka evidentne vie, že čiernou nikdy nič nepokazí...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu