Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomstvo Parisiných magických pŕs odhalené – je to len podprsenka!

Paris Hilton Zobraziť galériu (10)
Paris Hilton

LOS ANGELES - Konečne prišla Paris Hilton (28) na párty v oblečení, ktoré prezradilo večnú záhadu týkajúcu sa tejto celebrity. Prednosti odvážnej blondínky totiž menia svoju veľkosť v pozoruhodnom rozsahu a Paris to má plne pod kontrolou.

Na spoločenský večierok zvolila módna ikona naozaj netradičné oblečenie. Ku kontroverznému vrchu pozostávajúceho z čiernej podprsenky, z ktorej ďalej pokračovala len priehľadná sieťka, zvolila trblietavú sukňu a vysoké topánky. Výsledok tejto kombinácie máte možnosť ohodnotiť sami, no medzi členmi akcie sa dočkala akurát nechápavých pohľadov.

Značnú pozornosť si vyžiadal aj Hiltonkyn výstrih, ktorý nadobudol nový a väčší rozmer. Keď si však pozriete fotky z predchádzajúcich podujatí, je rozdiel úplne jasný. Milionárka proste vie, aká podprsenka jej dopraje tie najlepšie tvary.

V súkromnom živote je Paris opäť šťastne zamilovaná a dokonca znova plánuje svadbu. Vyvoleným je Doug Reinhardt, hoci mu pôvodne nevedela prísť ani na meno.
Teraz o ňom však hovorí len v superlatívoch: „Sme najlepší priatelia. Nie je to také akoby sme sa práve stretli.“

Nakoniec Paris vyslovila tie úžasné slová, ktoré ale v jej podaní strácajú svoju výnimočnosť: „Som naozaj zamilovaná. Stane sa mojím manželom!“

Tajomstvo Parisiných magických pŕs
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu